Filter
Filter
Age between
Height between
Children
Clear

Ronald, 52 years

ID : 61383

Are you interested in this lady? Fill in the form so you can find out if she has interest.

Fill out your Application

Personal Information

Age :
52 years
Country :
Netherlands
City :
Ede
Profession :
Руководитель смены на фабрике, фитнес тренер
Education :
Graduate school
Religion :
Christianity
Marital status :
Divorced
Height, cm :
174
Weight, kg :
82
Eyes :
Green
Hair :
Light Brown
Languages Spoken :
Английский
Smoking :
No
Kids :
No

Ideal match description

I want to return home with a smile, because there will be a woman who loves me, waits for me, understands me and motivates me in my life. I am looking for a woman who will give me warmth and security, who will be faithful to me. I hope she will change my life for the better. (Я хочу возвращаться домой с улыбкой, потому что там будет женщина, которая любит меня, ждет меня, понимает меня и мотивирует меня в моей жизни. Ищу женщину, которая подарит мне тепло и защищенность, которая будет мне верна. Я надеюсь, что она изменит мою жизнь к лучшему)

About me

Friends say that I am a good person, honest, sweet. I have a good sense of humor, sometimes I act like a boy, I don’t feel old at all. I love to laugh and enjoy what I do. I am positive, adventurous, optimistic, sociable, cheerful, honest, curious, reliable, open but I can also be easygoing. My life is in a good balance. I am responsible and disciplined. I have above average income, which gives me great motivation in life. I do all the housework myself, from ironing to cooking. I am a normal man with many qualities, respect and trust in a relationship with a girl are very important to me. (Друзья говорят, что я хороший человек, честный, милый. У меня хорошее чувство юмора, иногда веду себя как мальчишка, совсем не чувствую себя старым. Я люблю смеяться и получать удовольствие от того, что делаю. Я позитивный, предприимчивый, оптимистичный, общительный, веселый, честный, любопытный, надежный, открытый, но я также могу быть спокойным.Моя жизнь находится в хорошем балансе. Я ответственный и дисциплинированный. У меня достаток выше среднего, что дает мне огромную мотивацию в жизни. Все дела по дому я делаю сам, от глажки до готовки. Я нормальный мужчина с множеством качеств, мне очень важны уважение, доверие в отношениях с девушкой)

My interests

Sport is my hobby. When I am at home, I also like to listen to music, watch movies. A good book or magazine can also grab my attention. I don't like smoking and drinking alcohol. I prefer healthy food and lifestyle. I also love to ride a bike. When I go somewhere, I like to look neat, fashion is also interesting to me. I like to go to the big city for shopping, walk and admire the beautiful old buildings. I like to visit a museum, cinema, zoo or just a good restaurant. (Спорт - мое хобби. Когда я нахожусь дома, мне также нравится слушать музыку, смотреть фильмы. Мое внимание также может привлечь хорошая книга или журнал. Я не люблю курить и употреблять алкоголь. Предпочитаю здоровое питание и образ жизни. Люблю также кататься на велосипеде. Когда я иду куда-то, я люблю выглядеть опрятно, мода тоже интересна мне. Я люблю ездить в большой город за покупками, гулять и любоваться красивыми старинными зданиями. Я люблю посещать музей, кино, зоопарк или просто хороший ресторан)

Book 1st Free Consultation

Our certified Real Marriage matchmaker team are professional, vibrant and welcoming, taking you on the very personal journey to introduce you to a potential life partner.

Make an Enquiry

Please enter a valid value.